Werken als administratief medewerker

Vandaag zag ik op Facebook een reactie op een van mijn blogs wat ik gisteren geschreven heb. En ik heb die reactie verwijderd en later heb ik die persoon een privé bericht gestuurd en hij heeft mij aan het denken gezet.

Want zijn opmerking was terecht aan de ene kant aan de andere kant niet.

Hij zei dat hij zich verplicht voelde om mijn blog te lezen en dat hij niet weet of ik goed of slecht werk lever.

Nou ik wil niemand verplichten mijn blogs te lezen. Mijn blogs schrijf ik omdat ik mijn bedrijf op wil zetten en zo meer zichtbaarheid op social media wil hebben.

Maar hoe ik werk en of ik goed of slecht werk lever dat weet ik zelf alleen dat dat zo is. Ik kan jullie zeggen dat ik alleen opdrachten aanneem waarvan ik ook zeker weet dat ik ze kan. Ik zal nooit zomaar een opdracht aannemen die ik zelf niet 100% achter sta.

Wat ik wel kan zeggen is dat ik 20+ jaar ervaring heb in de administratie en dat ik me voor elke opdracht 100% in ga zetten. Dus mensen ik zou zeggen probeer het uit om mij te laten bewijzen dat ik het kan wat ik zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + een =