Een dag in het leven

Van de week was ik aan het werk bij een klant. Deze klant loopt heel erg achter met de administratie van het bedrijf. Dat is natuurlijk ook een van de redenen dat ik erbij gehaald ben. Om die achterstand te kunnen inhalen

Ik vind het zo leuk om daar te mogen werken. Ik doe de boekhouding (exact) en ik doe de leden administratie maar het geeft mij zoveel energie

Als ik daar een dag gewerkt hebt voelt het niet als een dag gewerkt te hebben omdat ik het leuk vind om te doen

Voordat die achterstand is ingehaald moet er nog heel wat werk verricht worden en dan ga ik gewoon de lopende zaken op administratie gebied bijhouden zodat ze niet meer achterstand komt.

Je ziet het met veel dingen niet alleen op het werk maar ook in het dagelijks leven om er geen achterstand te laten komen

Om een voorbeeld uit mijn eigen leven te kiezen is ik hou totaal niet van afwassen. Nu doe ik het wel elke dag want als ik het dagelijks bij hou dan hoef ik maar 10 minuutjes per dag aan de afwas te besteden en dan verloopt het ook nog soepele. Als ik het een aantal dagen laat staan duurt het veel langer en dan zijn de etensresten aan de borden vast. Daarom is het makkelijke om het meteen te doen

Zelfde geldt voor de administratie in een bedrijf. Het is niet leuk maar het is belangrijk werk. Zodra je een achterstand hebt opgebouwd is het heel erg moeilijk en heel veel werk om het weer bij te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 17 =