Wat is een VA?

Heel weinig mensen weten nog wat een VA is en wat een VA doet. Veel mensen denken aan een personal assistant. Maar het woord zegt het eigenlijk al. Een VA is een virtual assistant. Die doet de meest voorkomende administratieve handeling die in een bedrijf voorkomen maar dan vanaf haar eigen locatie (over het algemeen).

Wat kan jij als VA?

Dat vind ik een heel erg moeilijke vraag om antwoord op te geven want ik mijn motto is niet voor niets flexibel administratief medewerker op maat.

Om toch wat dieper erop in te gaan heb ik een klant die de boekhouden van het bedrijf niet kan bij houden omdat het voor haar te veel wordt. Dus heeft ze dat aan mij uitbesteedt. Dus voor haar ben ik financieel administratief medewerker als je er een naam plaatje op wilt plakken

Ik heb een klant gehad die van de ene website naar de andere website moest over huizen. Dus alle artikelen en documenten die ze daarop hadden en omdat ze een nieuwe logo kregen moest dat ook aangepast worden. Dus daar was ik projectleider weer

Dan heb ik ook een klant waar ik de loon en salaris administratie doe omdat hun een achterstand hebben opgebouwd in hun eigen werk het inlopen heel erg veel extra werk kost. En daar ben ik dus loon en salarisadminstratie

Dus zoals je kan lezen heb ik heel erg veel naamplaatjes gehad en nog op. Het ligt er heel erg aan wat je zoekt in een administratief medewerker en hoe jij dat in wilt richten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =